Vad tycker ni om det här? Vikthetsen KISSIE, DESSIE


Kommentarer
Postat av: josephine

sv: okej :D tack sötis! Ja vad kul :D absolut! kram

2011-01-31 @ 08:12:15
URL: http://joseephiines.blogg.se/
Postat av: Hälsopolisen

Hej!

Givetvis har du en hel del rätt i att ungar inte ska lyssna på halvanorektiska bloggerskor. Vet dock inte om man ska ta en diskussion med en trettonåring allt för seriöst. Finns många i den åldern som säger att de är tjocka osv. fastän de mycket väl vet att de inte är det.



Angående vad du säger om annat så hittar jag en del som inte stämmer. Kan börja med kaloriintag för kvinnor ska vara ca. 2000Kcal om dagen för en kvinna som rör sig normalmycket (alltså någon som har ett rörligt jobb, eller rör sig mycket på fritiden.)



Att ligga under 2000Kcal är absolut inget farligt, men man ska väl försöka hålla sig över 1200Kcal. Detta varierar ju väldigt mycket då vikten pendlar beroende på hur mycket kalorier man gör av med och hur mycket man tar in.



Angående din vikt som du skriver om så är det bra att du är nöjd med dig själv. Vikten du skriver är dock i riskzonen för massor av diverse sjukdomar och skador. Dessutom mår kroppen inte bra av det. Man ska kanske inte gå helt och hållet efter BMI-värde då det verkligen inte stämmer för alla. Vissa har grovt och andra har tunt skelett. Men man bör fortfarande hålla sig över 15 i bmi och under 30. Du behöver alltså vara ca. 2 meter lång för att hålla dig under 30 gränsen. Med en sådan vikt kommer du känna av enorma slitningar på leder i framtiden om du inte redan gör det.



Jag tycker förövrigt att vikthetsen faktiskt är bra för världen. Sverige blir allt mer överviktigt, och det resulterar inte i något bra. Följderna kommer bli; massiv ökning av hjärt och kärlsjukdomar, ledskador osv. Fortsätt var nöjd med dig själv, men gör skillnad, det är inte bra att leva så. Och du vill nog inte dö på förtid eller riskera att bli sjukpensionerad.

2011-02-13 @ 19:37:37
Postat av: Johan

Det hela handlar om okunnighet. När man är 13 år så kan man inte mycket. Tycker man att man är tjock när man väger 40 kilo och är 13 år kanske man behöver skaffa glasögon. Tjock är man när man inte kan resa sig själv ur sängen själv och behöver ha en lyftkran för att göra det.



Om jag skulle fått säga något till den där 13-åringen så var det att hon skulle motionera och fortsätta äta som hon gör. När man är 13 år så är ju fan inte kroppen ens färdigväxt.



Storbloggarna borde avvecklas!

2011-06-24 @ 00:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0