Jag kan inte låta bli att bli upprörd


Kommentarer
Postat av: Pixie

Hej. Ja det vore ju inte så tokigt med lite hjälp! Hur funkar det då?

Skitbra inlägg förresten!

2010-09-16 @ 15:51:32
URL: http://sweetkaylee.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv: nej jag menade inte att arbetslösa röstar rött för bidragen, men det är faktiskt så att rött gynnar en arbetslös bättre än vad blått gör. Och det är bra, om man är arbetslös. Men när man sliter för sina pengar blir man lätt egoistisk. Och det är som sagt de som utnyttjar systemet som förstör för andra. Och jag menar verkligen inte att folk får skylla sig själva för att dom är arbetslösa, för ja vet att det är sjukt svårt att få jobb. Det är dom som inte ORKAR skaffa sig ett jobb eller ORKAR gå tillbaka efter en sjukskrivning jag inte gillar, och för dom är det bättre att rösta rött för då vet do att dom får bidrag :P

2010-09-16 @ 16:16:31
URL: http://jennyefraimsson.blogg.se/
Postat av: Frida

Bra där!

Läs även denna: http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

Alla borde läsa den.

2010-09-16 @ 16:34:33
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: adelisa

DAGENS BLOGG! Vill du vara med? :-)

2010-09-16 @ 17:01:17
URL: http://adelisaggrabus.blogg.se/
Postat av: Arzu

SV: Jag gör mina egna!



Vgd?

2010-09-16 @ 17:10:15
URL: http://arzus.blogg.se/
Postat av: Jenny

haha nej jag är värdelös på att förklara hur ja tänker ^^ ja men liksom man röstar ju inte bara för skatten, det finns mycke annat ja tycker dom blåa har bra politik om, liksom du tycker med de röda. det är så mkt mer som spelar in än just skatten :) och ja det är sjukt svårt tt få jobb, det är rätt avgörande vilken linje man gick på gymnasiet, så jävla värdelöst ;(

2010-09-16 @ 17:13:36
URL: http://jennyefraimsson.blogg.se/
Postat av: 17 år och ung mamma

okej tack för tipset :D hör säkert av mig, men gör du gratis också eller tar du bara betalt ?

2010-09-16 @ 17:46:54
URL: http://paulinagavelin.blogg.se/
Postat av: Roxanna

Haha, ingen som jobbar med barn slipper torka skit ;) Det är ett måste på en sån arbetsplats ;D

Då är det ju värre å göra det på gamlingar, barns skit luktar ju inte så mkt.. Haha vilket skitsnack de blev nu;D

2010-09-16 @ 18:04:41
URL: http://rrroxanna.blogg.se/
Postat av: Angelica

Här röstar jag på Miljöpartiet,samma block!!

2010-09-16 @ 19:08:03
URL: http://angiethehappiest.blogg.se/
Postat av: Angelica

Yes :D

2010-09-16 @ 19:56:23
URL: http://angiethehappiest.blogg.se/
Postat av: jos

hej! Okej, tack då vet jag! :) Mycket fina designer du gör.

2010-09-16 @ 20:32:02
URL: http://josselita.blogg.se/
Postat av: jos

ingen fara!! :D

2010-09-16 @ 20:50:14
URL: http://josselita.blogg.se/
Postat av: miss P E

Vi som jobbar och kämpa, låt oss behålla våra pengar!



Ingen har det så svårt i Sverige att dom inte klara sig!

2010-09-16 @ 21:41:01
URL: http://dinpetraj.blogg.se/
Postat av: Fanny

Blir fruktansvärt glad över att läsa dessa inlägg! Du är en väldigt smart tjej, Anna! Och du formulera dig klart och tydligt, och inte lika rörigt och osammanhängande som jag gjorde! Absolut gör det inget att du tog den biten. Tar det mer som en komplimang & ära att folk tar till sig det!



Förresten skriver du fantastiskt bra! Man vill bara läsa mer och mer av det du skriver. Tummen upp, helt klart! Ta nu hand om dej, min röda vän!

2010-09-16 @ 21:42:23
URL: http://fannie.devote.se/
Postat av: sandra

Hehe Göteborg är kanon tror du kommer storm trivas ! :) Bor i gbg själv och jag trivs, vill aldrig flytta härifrån hehe :)



Nu är dagens blogg ute :)

Kika in o se om det blev du =)



NY TÄVLING: VECKANS MODEL!

kika in ! :) Kram

2010-09-16 @ 21:57:18
URL: http://saaandriiie.blogg.se/
Postat av: Emelie - ensamstående mamma till Wilma

Hejsan!

Tack för tipset :) Jag skulle gärna ändra lite i min bloggdesign. Dock så vill jag ha på beställning isf :) Men hur mycket kostar de osv?

kram!

2010-09-16 @ 22:18:03
URL: http://emeliieanderssson.blogg.se/
Postat av: Kattis

Läs inte tidningarna och tro på vad som skivs, hur tror du tidningarna säljs? Jo att ta upp enskillda fall som drabbats av just detta.



Jag kommer inte kommentera mera, ett tips till dig, kika på debatterna, läs partiernas egna åsikter på deras hemsidor och kolla på utfrågningarna istället för att kolla på en tidning som så gärna vill sälja tidningarna extra mycket nu under valet.



Efter du kikat på alla debatter och partiernas egna åsikter och återkom senare, om du fortfarande vill ha det röd/gröna så är det helt okej för dig att tycka som dom, jag ogillar att folk som ska hålla på att "debattera" efter en artikel som skrivits i en säljkåt tidning.



Och det är inget illa menat i denna kommentar nu! Alla har sin egna röst, alla gör vad som vill och jag har många bekanta som har hackat på mig i flera år på grund av att jag röstar blått!

2010-09-16 @ 22:33:31
URL: http://katrinep.blogg.se/
Postat av: kattis

Du jag ska säga dig lilla flicka, jag har folk runt omkring mig som har varit sjuka i flera år och nu äntligen har dom fått den hjälp dom behöver och är nu ute och jobbar 25 % och den andre 50 % så jag vet vad det är för problem, men som sagt var jag tänker inte prata om detta, tycker vi ska hålla våra åsikter för oss själva, om du vill rösta rött ja gör det om jag vill rösta blått ja men då gör jag det, tycker inte du att vi alla får ha en egen åsikt? Jag skrev inget dumt till stinalee jag skrev att hon var stark som våga gå ut med vad hon ska rösta på just för att hon skulle kunna få sånna här påhopp fast från blåaröstare.



Så nu stänger jag ner detta och önskar dig en trevlig kväll!

2010-09-16 @ 22:48:10
Postat av: Linn

Sv; Haha äre så? Fyfan va äckligt dåligt!

Blogg.se har jag aldrig gillat. Dom är inte direkt rättvisa iallafall.

2010-09-16 @ 22:57:32
URL: http://linnlowes.com
Postat av: Frida

Sv; Haha, sorri!



Ne, usch, hemskt har det blivit. När de gäller sjuka så är det.. ja.. sjukt.

Jag har väl bara haft tur hittills med min sjukskrivning antar jag.

2010-09-16 @ 23:12:33
URL: http://fridae.blogg.se/
Postat av: Jessica

(sv) Hade tänk svara på din kommentar om design men möttes av detta. Herregud säger jag bara.



Rödgrönt är iprincip bara bra för de som är aretslösa och VILL leva på bidrag. Men de allra flesta vill nog faktiskt jobba och bidra till vårt land och då är det inte schysst att bara bli tilldelad ett högre bidrag eller att bli förtidspensionerad när man egentligen vill ha hjälp att få ett jobb/rehabilitering. Man kan inte hålla på och förtidspensionera folk hur som helst när det i många fall bara behövs hjälp att få komma tillbaka. Hur kul är det att tvingas bli pensionär vid 35 när man hade kunnat komma tillbaka och jobba om man bara fått hjälp?



Det du tar upp är extrema fall. Jag säger inte att det är rätt men extrema fall kommer att finnas oavsätt politik och är mer undantag än regel.

Kan hålla med om att högersidan brister litegrann när det kommer till just sjukförsäkring. Men det gör de rödgröna också och skillnaden är att de rödgröna brister i de flesta andra avseenden också.



Jag var själv sjukskriven i slutet av förra året även om det bara var under en kort period men det blev inga som helst problem. Jag fick ut pengar från fk och framför allt hjälp att bli bättre. Är även sjukskskriven nu p.g.a graviditetsrelaterade besvär och har fått massor av hjälp med sjukgymnastik och så vidare.



för övrigt måste jag tillägga att kvällstidningar skriver vad som helst för att sälja lösnummer och vinklar hejvilt. Man kan inte använda det som enda underlag för trovärdiga argument.



kan även säga att om de rödgröna vinner valet så vill de att man ska tvingas dela föräldraledigheten på hälften. varför ska någon annan än föräldrarna bestämma det? Jag och min sambo vill kunna dela upp på det sättet som passar oss!

Om de vinner skulle det även betyda att jag måste jobba mycket mer efter mammaledigheten. Moderaterna har sänkt skatterna så pass att jag klarar helt utmärkt att försörja oss på min halvtidslön, om det blir sossestyre skulle skatterna höjas och jag skulle bli tvungen att jobba mer för samma pengar istället för att kunna lägga den tiden på att vara hemma med min dotter och unna henne att vara hemma från dagis en dag i veckan eller två.

de vill även ta bort friskolor vilket jag inte tycker är bra alls då jag själv gick i friskola i högstadiet och är oerhört tacksam över att jag fick den möjligheten. Det gav mig en helt annan grund till eget ansvar än vad jag fått i kommunal skola.

dessutom är jag väldigt för yrkesutbildningar i gymnasiet, grymt bra att man kan se till fler ungdomar än bara de som vill ha akademisk utbildning. Alla är inte likadana och ska inte behöva göra exakt samma saker.



Tycker att det är väldigt viktigt att alla får sin egen frihet och möjlighet att välja själva. Alla ska ha möjlighet till en utbildning som passar just dem och senare ett jobb som funkar för dem.



Självklart röstar alla som de själva vill men känns som att många vill rösta rött för att de är dåligt informerade och har fått den felaktiga uppfattningen att rött=att bry sig om människor och blått=bry sig om pengar.

Jag ska rösta blått med både hjärta och hjärna för att jag tycker att alla människor har rätt till sin frihet och individuella val, och att alla har rätt till att få ett jobb om man är arbetslös och rehabilitering om man har en sjukdom som man faktikst kan bli frisk ifrån. Ingen ska sättas utanför med bidrag i onödan!

2010-09-17 @ 00:09:36
URL: http://jayde.blogg.se/
Postat av: ella

nästa år blir d bara ännu värre för dom som verkligen behöver sjukbidrag,,folk blir ju utförsäkrade hela tiden..folk tar livet av sig.

ja jag e röd å har alltid varit.

ja mindre egoism mer empati:)

2010-09-17 @ 00:22:43
URL: http://ellisgirl.blogg.se/
Postat av: Bunny

På tal om politik... Såhär fungerar (eller inte) Alliansens Försäkringskassa...



Den korta versionen...



http://katidis.wordpress.com/2010/02/03/status-med-forsakringskassan-3-feb-2010/



Mvh

2010-09-18 @ 18:53:41
URL: http://katidis.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0