TELIA > FELIA


Kommentarer
Postat av: Emelie

Telia suger hårt! Har dom, men ångrar nu att jag skaffade dom. De har enbart krånglat för mig, med både internet, telefon och digital tv. Nej, de är inte att rekommendera.

2009-05-19 @ 23:58:46
URL: http://withoutherwings.blogg.se/
Postat av: Magnus

Hehe, sorry men du kan inte skylla på Telia att du inte kan ha flera flikar i din webbläsare uppe samtidigt. Det beror helt och hållet och enbart på din egen dator som inte orkar med. Kanske har du fått virus? Kanske har du för många bakgrundsprocesser igång eller liknande. Antalet flikar påverkar nämligen inte din anslutning på något sätt. Föreslår att du testar www.bredbandskollen.se för att se vilken hastighet du verkligen kommer upp i.



Om du har problem med att spela CS så kan dock detta kopplas till att du samtidigt har TV på samma bredband. TV-tjänsten begränsar nämligen din hastighet ner till max 14 Mbit samt lägger på lite interleave som får din ping roundtrip att öka något. Detta är dessvärre en teknisk balansgång mellan bra TV och snabbt Internet. Trots detta kommer du ALDRIG få bättre roundtrip via annan operatör, som t.ex. Bredbandsbolaget eller liknande.

2009-05-20 @ 10:32:06
Postat av: Tess

JA du Magnus, man kan nästan tro du jobbar för telia. Hört samma sak. Tom haft telia gubbar här för att kolla första jacket. Håller med Anna, Telia suger och inte kan de hjälpa till heller utan skyller på samma sak hela tiden. Tom teknikerna går bet, då är det illa

2009-05-20 @ 12:11:25
Postat av: ****

Bredbandsbolaget är bättre än Telia.

2009-05-20 @ 19:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0